STEPHEN MALKMUS, SELF DEFENSE FAMILY, VATICAN SHADOW

Stephen Malkmus and The Jicks - Wig Out At Jagbags 12-31-2013

Stort sett alle av STEPHEN MALKMUS (Pavement) sine soloalbum har vært veldig bra (vår favoritt er kanskje 2008-plata Real Emotional Trash) og hans nye album Wig Out At Jagbags (en referanse til Dag Nasty’s 1987-klassikert Wig Out At Denko’s?) er intet unntak. Her kommer det slentrende, slacker-pop-anthems på løpende bånd. Bare sjekk ut låta “Cinnamon and Lesbians” her:

 

vatican_shadow_1330358823_crop_550x366

Det har bare gått snaue tre måneder siden VATICAN SHADOW ga ut sin forrige plate, den helstøpte Remember Your Black Day, og nå har godeste Dominick Fernow som han egentlig heter fulgt opp med enda et syrete og forskrudd elektronisk mesterverk. Hør bare på “Atta’s Apartment Slated For Demolition”:

 

self-defense-family-band-2013

Etter en noe forvirrende navneovergang etter End of a Year virker det nå som bandet har landet på SELF DEFENSE FAMILY (les mer om det her) og de er nå klare med sin første LP under det navnet for Deathwish Records. Og som tidligere er det fortsatt Revoltion Summer-type musikk (rites of Spring, Embrace, Ingition etc.) det går i. Og det er jo alltid topp! Hør på “Turn the Fan On” fra plata Try Me her:

Kjøp Alle platene HER