ORANSSI PAZUZU – Valonielu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kan ikke si annet enn at SVART RECORDS holder koken om dagen. Med kometskuddet Beastmilk som en av fjorårets aller sterkeste utgivelser, topp doomeutgivelser på løpende bånd fra Jess and the Ancient Ones og Dark Buddha Rising, en haug av klassiske finske pønkereutgivelser, pluss norske band som Brutus og High Priest Of Saturn, og eksentrisk pop fra Paavoharju har det finske platseselskapet vist både tyngde, ambisjon og uredd musikalsk visjon.

Her har vi enda utgivelse verdt å sperre øynene opp for. Bandet som tar navnet sitt fra Babylonsk mytologi (og Exorsisten!) ORANSSI PAZUZU kombinerer  med Valonielu  elementer fra heavy doom metal med psych-rock samt black metal. Dvs. nesten alt som er bra og fett. Det er syrete, det er ondt og med masse uventede vendinger og stemninger som hever plata over mye annet som kom  ut på heavy fronten i 2013. Sjekk ut noen låter fra plata her:

oransipazuzu

Kjøp plata HER