OSLO PSYCH FEST

c2e6796a2412560ffb5517b60c222ac0

Rett under nesa på hele musikknorge har det blitt etablert en av landets mest spennende nye tiltak. Etter modellen av Austin Psych Fest har nå Oslo fått sin helt egne plattform for psykedelisk musikk. Og festivalen har ikke ligget på latsiden når det gjelder fete band. På plakaten står nemlig DISAPPEARS, WOLF PEOPLE, THE HOLYDRUG COUPLE, ELECTRIC EYE, LOS PLANTRONICS, SAUNA YOUTH og mer til!!

DISAPPEARS fra Chicago har akkurat utgitt sin fjerde og kanskje beste så langt og en av de aller mest spennende utgivelsene så langt i år med Era. Bandet blander kjølig post-punk med svevende psykedeliske utskeielser som en blandinga av band som This Heat, Liars og Clinic. Hør bare på låta Power her:

THE HOLYDRUG COUPLE kommer fra Chile og har gitt ut flere album med velrenomerte Sacred Bones og spiller en fantastisk vri på krautrock med innslag av inspirasjon fra 60-talls artister som Love og The Beau Brummels. Hør bare på plata deres Noctuary her:

Engelske WOLF PEOPLE har sluppet flere plater på gromselskapet Jagjaguwar og er høyaktuell med den kommende EPen When The Fire Is Dead In The Grate. Bandet har et uttrykk som kan sammeliknes med band andre samtidige artister som Dungen, Tame Impala og Unknown Mortal Orchestra.

oslops1oslops2

Les mer om initativtakerne til festivalen og hva som skal skje her

Kjøp billetter til en av årest råeste happenings her