Tigertips: HOAX -s/t LP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oioioi! Sånn skal det gjøres folkens. Om noen lurte på hvordan man skal pakke inn musikken sin i 2013 så se ikke lengre enn denne utgivelsen! Los Angeles-bandet Hoax har de siste par årene gitt ut fem sjutommere med aggressive hits fordelt på plateselskaper som Youth Attack, Deranged og Painkiller og i år ble mesteparten samlet på en LP for å døyve suget etter bandets første album. Nå er ventetiden over.

Tålmodigheten har definitivt lønnet seg for dette har blitt en fantastisk gjennomført tungvekter. Hele plata setter igang med en støyete instrumental intro laget for anledningen av Pharmakon (Sacred Bones Records) som en moderne Silvester Anfang før helvete bryter løs med 11 med knusende heavy-anthems. Blytung produksjon, bekmørk stemning og rocknroll-groove forent i et mid-tempo-monster av en skive med de tjukkeste sagblad-gitarene og massiv, gutteral vokal. En av årets garantert tyngste og mest brutale plater, som visker ut skillet mellom hardcore og metal på en helt sømløs måte.

Også var det innpakningen da. 14 av undergrunnens fineste kunstnere (Alex Heir, Tony Pasquarosa, Colin Swanson-White, Emma Kohlmann, Guillem El Muro, Heather Benjamin, Jaybo Gardner, Mark McCoy, Matt Adis, Sam Ryser, Shawn Filley, Sugi  etc. etc.) har samarbeidet og fått utfolde seg på de 6 gigantiske utbrettbare plakatene med trykk på begge sidene som følger med. Innspilt av Will Killingsworth (Orchid) i Dead Air Studios. Det blir ikke særlig heitere enn dette!!

Kjøp den her