Spilleliste: Stillfaren americana for indiehuer (av Sweetheart)

Perfekt timet til ullpledd og te-sesongen, slipper Oslobaserte Sweetheart debutskiva si idag, en samling nedpå låter med en touch country, singer/songwriter og americana. Vi inviterte dem til å dele sine favorittlåter i sjangeren, sjekk ut:

Banjoer, akustiske gitarer, tostemt refreng, pedal steel, og ytterst lite trommer. Her er en spilleliste med lavmælt americana som, hvis man er heldig, kan smyge seg under skjorta og inn til hjertet. De er jo som oftest triste slike sanger, men man trenger ikke bli trist for det Dette er sanger vi hører på mens vi er på kjøkkenet, i bilen, når vi skriver sanger eller lar oss bli inspirert når vi skal spille inn, eller når vi går hjem fra jobb. Fra Sweetheart til alle sweethearts.

SWEETHEART PÅ TIGERNET