Sjappesnakk: Danger!Man

Gutta i Danger!Man slapp Weapons of Mass-Distraction for noen uker siden, og vi har vært så heldig at vi har fått tatt en prat med dem i forkant av releasekonserten deres på Enga med Lucky Malice.

Nå har det gått noen uker siden dere gav ut Weapons of Mass Distraction, hvordan har mottagelsen vært?

Det veit vi egentlig ikke så mye om… Vi har vært på turné rundt i europa i 3 uker, siden før skiva kom ut. Vi har solgt endel skiver på konsertene, men har heldigvis forflytta oss til neste by før de har hatt mulighet til å høre på den 

Nei… stort sett har responsen vært veldig bra. Lydbildet har endra seg endel siden sist utgivelse, og bandet ble i anledning skiva utvida med våre søstre i LUCKY MALICE på backup vokal. Vi er strålende fornøyde!!!

Dere har jo releasekonsert på Enga Pub på lørdag. Hvilke tre skiver skal man høre på for å gire seg opp til Danger!Man-gig?

DANGER!MAN – Weapons of mass-distraction og LUCKY MALICE – Misfit er jo begge soleklare førstevalg. Kan vel umulig skade å kjøre litt WONK UNIT, SPOILERS eller annen fest-musikk heller. PIZZATRAMP er jo også en vinner med deres emminente hit “Millions of dead goths” 

Hvis man så utligner humoren med f.eks The Marked Men, Press Club og Knægt tenker jeg vi har grunnlaget for en fin fest.

Lucky Malice skal også være med på release-gig, og dere har jo også gitt ut skive sammen tidligere. Hvordan ble dette vennskapet til?

Vi spilte på Kanalrock i Horten samme året som dem, og ble helt blåst av energien, låtene og attituden de kjørte på med. Sykt imponerende. Jeg visste at de hadde turnert endel i Spania, men at de manglet kontakter i f.eks Tyskland. Så… vi foreslo å gjøre en turné sammen der. Vi så raskt at dette var en perfekt match både musikalsk og sosialt, og turnéen endte med både gode vennskap, og for noen til og med ekteskap! Senere fulgte splitt lp, turné i Spania og nå… samarbeid på vår nye LP. Vi er rett og slett familie!

Hva er den aller farligste situasjonen Danger!Man har vært i, og hvordan kom dere dere ut av den?

Vi var i ferd med å skrive en satans dårlig låt en gang. Vi valgte heldigvis å ikke ta den med på skiva…. så den slapp vi billig unna.

Vi ble også jaga rundt på et tun av en mannevond kalkun i Italia en gang. Vi slapp såvidt unna ved å gjemme oss bak en benk. Ulempen var at den holdt stand mellom oss og toalettet vi hadde mer og mer bruk for…

Danger!Man på Tigernet

Danger!Man med Lucky Malice etter konsert på Siste Reis i Halden