Tigertips: Lâche / Copper & Stars splitt-sjuer

Dobbel godbit fra All Good Clean Records i hus nå!

Lâche-kinaputten “In Need of…” slenger fleisen din noen besatte trommer over bestemte, skrikesyngende vokalspor på en seng av illsint melodigitar. Inderlig og modig emocore. Tenk Defeater eller et mer moderne Drive Like Jehu.

Copper & Stars er en gren på You Could Be A Cop-treet, og henter vel antageligvis navnet sitt fra Planes Mistaken for Stars – men mistolk for all del ikke Copper & Stars for å være dem. De skrur tempoet ned fra Lâche-sida og friker seg litt til. Føkker med takt, skyver bassgitaren helt fram – heldigvis, for måten bass-sporet leker seg rundt de odde låtstrukturene på sporparet er oppskriften på god og immersiv emo.

Splitten på Tigernet

ALL GOOD CLEAN RECORDS PÅ Tigernet