Skiva som endret mitt liv med Kenneth Ishak (Beezewax)

Beezewax er rojale indierockere her til lands, og har vært det i snart 25 år nå. Med ny skive endelig i hus, passet det seg godt å ta med Kenneth fra bandet inn i platehyllene på Tiger for å plukke ut skiva som forandret livet hans, og den er av nyere dato enn du kanskje skulle trodd!

Denne platen, “Iran Iraq Ikea” av Les Big Byrd, hørte jeg på kl 3:45 for første gang hjem fra byen på min faste pendlerferge, og bestemte meg straks for å retenke hele mitt forhold til å lage musikk. Her høres det ut som at de ikke forsøker å lage noe som er overbevisende eller av høy kvalitet – de låter bare som et veldig, veldig kult band, og selv om de er gamle veteraner i ulike sjangre, låter det vitalt. Naivt på en veldig lite tilgjort måte. Forandret meg!

– Kenneth Ishak

Les Big Byrd på Tigernet

Beezewax på Tigernet