Sjappesnakk: Chiara fra FOAMMM

Siden den første EPen helt tilbake i 2016 inviterte oss til å “dive into the FOAMMM” har vi gjort nettopp det med stor glede her på Tiger. Liker du hengslete gaze med et synth- og strengeøs av døsig, sommerlig velbehag er det nå debutalbum-aktuelle vidunderet et sikkert kjøp her på Tiger.

Vår skummende Steinerlærer-favoritt og gitarist-vokalist i FOAMMM, Chiara, stakk innom sjappa for å plukke ut noen supre Tigertips fra bunkene våre!

Mayhem – De Mysteriis Dom Sathanas
Jeg har vært utrolig fascinert av black metal siden tenårene, og særlig Mayhem. I fjor hadde noen tagget logoen deres på et trikkestopp på Nordstrand og da skjønte jeg det var håp for fremtiden. Legendarisk plate og band.

Ought – Room Inside the World
Jeg er veldig fan at man skal hylle vennene sine, og Ought er et band som er verdt å lytte til. Vi spilte litt nede på kontinentet med dem ifjor, og når jeg hører på dette albumet nå, minner det meg om den fineste tiden i hele 2018, som ellers var et ræva år for denne jenta, om jeg skal være ærlig (og det er jeg kanskje litt for mye hehe).

Slowdive – Slowdive
Tro det eller ei, men jeg begynte faktisk først å høre på dette albumet for noen uker siden da jeg hadde influensa. En dag lå jeg og stirret i taket i tre timer mens jeg hørte på det på repeat, og ble faktisk frisk kort tid etter. hm…. Funker veldig bra som treningsmusikk også


FOAMMM PÅ TIGERNET