Forsmak: Foammm

Det etterlengtede debutalbumet til FOAMMM nærmer seg raskt. De to singlene, ‘Isengard’ og nå sist ‘Rollerblades’, med tilhørende musikkvideo har ikke dempet forventningene og vi ser fram til å kunne fylle sjappa med bandets kreative hybrid av shoegaze, psych, drømmende indie og slacker rock 26. april!

Låten viser en mer drømmende og kraftfull side av albumet. Med en dråpe tidlig vår i en smått sedatert setting som bygger seg opp mot en stor synth- og bassdrevet avslutning, kommer det frem mer av shoegaze-siden til bandet. “Rollerblades” var fra tidlig av tenkt på som hovedsingelen til albumet, ettersom den binder sammen flere av bandets varierte sider på en velkomponert og lett måte.

Det selvtitulerte debutalbumet er ute på Sheep Chase Records 26.april!

FOAMM PÅ TIGERNET

Produsert og mikset av Morten Øby i Taakeheimen Lydrike, Oslo (Vinner av årets produsent under Tigerprisen 2018)