Tigertips: André Borgen – Hands and Feet


Hver dag det faste Tiger-inventaret André Borgen slipper plate, går det et stille gledesstønn gjennom sjappas vegger. Helt siden singelen “Not A Revelation After All” ble sluppet i oktober, har vi sett spent fram mot denne datoen. André er kanskje ypperstepresten av knirkete hyttegulv-lofi her til lands, og plata holder ikke tilbake for den pirrende singelen i sin halvmuntre melankoli.

Apostrofen over e-en er tilbake denne gangen, og André gjør så godt som alt av instrumentering selv på plata.

Plata gis ut på Sheep Chase Records, som har kommet med en solid gullrekke innenfor den mørkere delen av norsk undergrunn det siste halve året: Dark Times, Mokri og Outer Limit Lotus. André gjestet faktisk ei låt på skiva til sistnevnte, perla “Vinter”, som for øvrig anbefales varmt i samme slengen som “Hands and Feet”.

André Borgen – Hands And Feet på Tigernet

FÅ TIGERTIPS PÅ MAIL!