UKAS ALBUM: Moon Relay – Full Stop

moon_rel

Moon Relay utgjøres av en kvartett, hvis medlemmer har relativt variert bakgrunn, fra kickass hard bop-greier som SAKA, übercorny greier som S.L.Y.C, nedpå-greier som Nude On Sand eller indiepop som Cold Mailman.

Sjøl om bandet, etter noen supre sesonger på herværende Fysisk Format, nå har meldt overgang til mer jazzorienterte Hubro, er den vibrerende surfenerva vi falt for på den sjøltitulerte fullengde-debuten intakt. Litt mer deilig knitter og utflippa greier er det dog, men det funker som kuler og krutt som ingrediens på denne action-metta plata med instrumentalrock 2.0.

Full Stop er alt annet enn det tittelen skulle tilsi; det stopper aldri, det gønnes på og gønnes på. Den får deg til å ville slam-danse, kjøre bil skikkelig fort eller selge alt du eier og dra ut på eventyr – samtidig som du føler deg smart. Tiger trampeklapper.

MOON RELAY PÅ TIGERNET

Hør en smakebit fra albumet, med den middels google-vennlige titelen “O,,,,__”, under: