ÅRETS TOPP 10 PÅ TIGER!

champion

2015 viste seg å være nok et år hvor det var vanskelig å løfte fram skarve ti utgivelser. Kjepphester er slakta, vetoer nedlagt, allianser bygget og brutt og en kollektiv erkjennelse oppnådd: Resultatet blei slik; rekkefølga er tilfeldig:

JAAKKO EINO KALEVI – Jaakko Eino Kallevi

INCULTER – Persisting Devolution

KÖNSFÖRRÄDARE – End Of History

TAU CROSS – Tau Cross

COLLEEN GREEN – I Want To Grow Up

BEGLOMEG – Eurokrjem

FAMLENDE FORSØK – Washing China

SIBIIR – Swallow / Trap Them

PROTOMARTYR – The Agent Intellect

SLEATER-KINNEY – No Cities To Love

I en randkommentar skal her loggføres honourable mentions av KNALLSTERKE boblere som DEATHHAMMER – Evil Power, GHOST – Meliora, FIDLAR – Too, REGN – Mareritt, ELEPHANT9 – Silver Mountain, SLAYER – Repentless, BISHOPS GREEN – A Chance To Change, LIGHTNING BOLT – Fantasy Empire, NIGHT BIRDS – Mutiny at Muscle Beach, BÄDDAT FÖR TRUBBEL – Två Sjundedelar Av Ett Liv, COLIN STETSON & SARAH NEUFIELD – Never Were The Way She Was, CONNY NIMMERSJÖ – Tänk, Nyss Var Här Så Trevligt og PIG EYES – Pig Eyes

We salute you!