UKAS KLASSIKER: Leatherface – Mush

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har blitt sagt om Mush fra 1991 at det er den siste virkelig viktige punkskiva som har kommet. Som forhandlere av ny musikk er ikke dette utsagnet noe vi på Tiger velvillig skriver under på, men vi kan strekke oss til å uttrykke forståelse for at noen tar munnen såpass full. Stor forståelse. For Mush er virkelig helt eksepsjonelt fabelaktig, fra første klask på skarpen i fantastiske I Want The Moon til siste gitarvreng. Ord blir lutfattige. Skaff skiva, spill den til spon.

(I parentes kan bemerkes at det britiske bandet inntil nylig spilte fantastiske konserter. Om det skulle falle seg sånn at sjansen byr seg for å se dem live igjen, kjenn din besøkelsestid, og sjekk ut resten av katalogen deres også, men nå altså:) Mush!

LEATHERFACE PÅ TIGERNET

Om ikke lydkvaliteten er optimal, føl den UPÅKLAGELIGE stemninga i dette klippet: