TIGERTIPS: BEATEN TO DEATH – UNPLUGGED

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fet og kortreist grindcore har lenge vært mangelvare i Oslo by. Beaten To Death representerer i så måte et (u)hederlig unntak. Bandet har et par fullengdere under vesten allerede, og i en sjanger der rølpefaktoren iblant er vel høy og graden av sjølkritikk er ditto lav, ruver Beaten To Death med greier som er både stilreine, velspilte og sinnsjukt fengende. Ikke sånn å forstå at dette er no flinkis-pretensiøst-kunstræl, her er tonnevis med aggresjon, tempo og fuck you (det er svært begrensa hvor streit det kan bli når låter heter f.eks.Papyrus Containing The Spell To Summon The Breath Of Life Enshrined In The Collected Scrolls Of Sheryl Crow og Knulleviser for barn).

Som eneste sjappa på jordoverflata har Tiger fått lov til å pushe et lite knippe av plata (med den ekstremt misvisende tittelen) “Unplugged” allerede før den planlagte releasedatoen.

BEATEN TO DEATH PÅ TIGERNET
Føl på dette: