TIGERTIPS: Sibiir – Swallow & Trap Them 7″

sibiir

En vanlig dag på Tiger foregår svært ofte slik: Det dumper skiver inn i sjappa, vi setter dem på, nikker anerkjennende, evt. rister litt oppgitt på hodet. Andre ganger tenker vi, “hm… denne må vi jobbe litt med å fordøye”, eller “dette er nok noe for Jørn / Andreas / Kristian, men ikke for meg”. Men en gang i mellom skjer det at vi alle simultant slepper alt vi har i henda, og blir stående og lage snerrefjes til hverandre og bare “fyyyyyyy faen! fyyyyyy faen!!”

Debuten til Sibiir er et eksempel på det siste scenarioet. Bandet består av fem karer med tilhold i det sentrale østlandsområdet og med bakgrunn fra Jack Dalton, Do You Love Melena?, Call:Vega og Sigh & Explode. Det er jæskla heavy, det er crustpunk, det er melodisk, det er dirty, det er ekte reinspikka føkkings Tigermusikk.

Sjutommeren finnes i en limitert og en ordinær utgave, gitt ut av alltid stødige Disiplin. Sibiir spiller på Blitz 24 september med spanske Nashgul og Oslos Higgs Boson. Kjenn din besøkelsestid.

SIBIIR PÅ TIGERNET

En litt lo-fi versjon av “These Rats We Deny” fra singelen er å høre på dette liveopptaket: