UKAS ALBUM: GÖTTEMIA – TRIGGER HAPPY FAT FAMILY EP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Göttemia har sluppet en split og slikt, dann og vann med ujevne mellomrom sida tidlig 2000-tall. De har holdt seg til en oppskrift som ikke kan gå spesielt dårlig: uhøytidlig, kjapp og energisk punkrock, der musikken ikke drukner i humor, tant og fjas (som på sin side finnes i rikt monn).

En real fullengder – bandets første – er på trappene, men for å korte ned ventetida dropper de EPen “Trigger Happy Fat Family Album”, sjølsagt med et utsøkt bildebilag fra livet i de østfoldske skoger.

Dette er musikk som vekker den undertrykte trangen til å fylle opp kjøkkenglasset 50/50 med First Price Appelsinbrus og noe greier du har kjøpt av Erik Follo, for å gaule med på allsangvennlige refrenger i en salig cocktail av livs- og dødsforakt. Göttemia har forlengst erobra Eidsberg Kommune, nå sikter de mot det ganske juridiske nedslagsfeltet til Borgarting Lagmannsrett og videre.

SJEKK GÖTTEMIA PÅ TIGERNET

Koz deg med en smakebit fra den kommende LPen her: