Tigertips: SIGNAL – ECHOES EP

signals_echoes
Signal sin første fysiske utgivelse “Echoes” er i disse dager ute på det frie markedet, bragt til torgs av det lille, men kvalitetsbevisste Oslo-selskapet Handmade Records. Duoen består av Andrea Barsnes og Niklas Bystrøm, som har bakgrunn fra eksperimentielle grupper som henholdsvis Ullsokk og Spurv, og er blitt hylla med hosianna-rop og rotasjon på både Radio Nova og P3.

Echoes består av fire insrumental-låter i treriksrøysa mellom støyende mathrock, syrete og suggerende jazz og noe helt eget, som gjør at Signal stikker seg ut sjøl i et forøvrig utmerket musikk-Norge.

16. april er det sleppefest på Last Train, men EPen er i skrivende stund tilgjenglig i platesjapper med respekt for seg sjøl, Tiger intet unntak.

SJEKK SIGNAL PÅ TIGERNET

Lytt til An Eternal Recurrence fra Echoes og bryn deg på kunstfilmanalyse her: