Tigertips: Fredfades – Remix 12″

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det hin dagen seilet inn en bunke Fredfades skiver fra det store utland, blei det lystig stemning på Tiger. Du kan ha hørt ham som dj ute på byn, sammen med Don Martin, både på skive og på Goodshit Radio og sjølsagt på den utmerka “Breath” med Ivan Ave tidligere i år. Denne tolvtommeren består av en samling beats han har produsert til en kredibel kavalkade av hans egen favoritt-rap. Resultatet er behagelig, bedagelig og jazza, på den måten at vi er hypp på å erklære fredag, stenge sjappa, sette oss utafor med pils i papirpose og la humla suse. 

Dette tillater sjølsagt ikke den protestantiske arbeidsmoralen vi jævles med her til gards, men mens vi drømmer oss bort, registerer vi at Fredfades leverer faghåndverk av høy klasse, og elegant føyer seg inn i Tigers hiphop-set sammen med A Tribe Called Quest, Madlib og annet stas.

  • FREDFADES på Tigernet