Tigertips: Kamikaze A Go Go – Creatures of Habit

BAD20

Kamikaze A Go Go fra Tromsø imponerte stort med den nå utsolgte debut-titommeren sin og nå er det etterlengtede albumet her, breddfullt av post-hardcore av herligste sort. Omstendighetene rundt utgivelsen ble imidlertid ikke helt det bandet hadde regnet med. Innen sommeren 2014 var over hadde to av de involverte på skiva gått bort: Gjestevokalist Ståle Sntzl Brauten og trommeslager Morten Rydland Høyning. Brått hadde man ikke lenger en debutskive hvor man kan snakke om “Lysende fremtid”, men tvert i mot “Lyse fred over fortiden”. Dette er blitt en minneplate, men den gjør virkelig ære på de som har gått bort – hvilken bauta av en minneplate det er! Skitten og melodiøs hardcore for fans av Wolves Like Us, Quicksand, Hot Water Music, Pegboy younameit.

Trykket i 300x – plutselig er de borte!

  • KAMIKAZE A GO GO PÅ TIGERNET
  • Albumet er distribuert av Diger Direkte

    Sjekk ut et par låter på videoene her: