Ukas Album: Okkultokrati – Night Jerks

Okkultokrati er vel det nærmeste vi kommer et husband her på Tiger. En ting er at alle tre skivene deres er sluppet på lablen vår Fysisk Format, men vi er ekstra stolte at et band av et slikt kaliber ble unnfanget gjennom samtaler over butikkdisken vår.
okkutl

Night Jerks er innspilt i menighetshuset til Årabrot, bortgjemt i svenskeskogene i Dalarna og er produsert av bandet selv. Siden sist har bandet tatt en vending mot mer synth og anskaffet den nye gitaristen Milton Von Krogh, som er kjent fra bla Pirate Love. Okkultokrati har blitt vanskeligere å båssette med denne skiva, men det mest iørefallende er den isende kalde produksjon som står i sterk kontrast til den rådende metaltrenden som går mer i retning av det avrundede, varme og analoge. Likevel er det psykedelisk så det holder og Okkultokratis usmiskjennelige esoteriske ubehag ligger som en tåke over hele albumet.

Tiger har eksklusivt salg på den limiterte blå vinylen og kassettversjonen av skiva.

  • OKKULTOKRATI PÅ TIGERNET
  • okkultoiskogen

    Sjekk ut et par låter her: