UKAS KLASSIKER: S.O.A. – First Demo 12/29/80 7”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dischord records har endelig begynt å grave i gullarkivene sine og reutgi de store klassikerne sine fra det tidlige åttitallet. De siste årene har vi fått både Void, Artifical Peace og en hel del annet crucial snacks.  Sist ut i rekka har vi en pur ung Henry Rollins (den gang Garfield) i sine pre- Black Flag dager. Vi snakker første demoinnspillinga til STATE OF ALERT fra 1980 og 8 spor med killer hardcore!!! På rød vinyl og med nedlastningskode.

This single collects the eight songs that S.O.A. recorded with Skip Groff at Inner Ear Studio in December of 1980 during their first-ever recording session. Two of the songs (“Disease” and “Stepping Stone Party”) were originally released on the Flex Your Head sampler and “Gonna Have to Fight” was included on the band’s No Policy EP. The rest are unreleased versions. 

Henry Garfield: vocals

Michael Hampton: guitar

Wendel Blow: bass

Simon Jacobsen: drums

  • Sjekk ut hele Dischord records-utvalget vår HER
  • SOA-tina-angelos

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA