Tiger Eksklusiv: Blood Suckers – Ex-Disciplined

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag kan vi presentere en eksklusiv låt fra den rykende ferske 12″ til Oslo-punksene i Blood Suckers! Med medlemmer fra Okkultokrati, Haust, Death is Not Glamorous og Urbanoia i sine rekker, er det ikke så rart at det knyttes både knyttenever og forventninger til gjengen. Når skiva attpåtil er utgitt på bunnsolide Sjakk Matt og er innspilt i Endless Tinnitus, mikset av Pål Bredrup og mastret av Trond Mjøen, vet man hvilken type musikk det er snakk om: Rå, usminka og primitiv hardcore med kraft nok til å knuse en hel verden av dumskap.

Bare hør:

SKIVA FINNES PÅ TIGERNET NÅ

Blood Suckers av Marius

Blood Suckers av Marius

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA