Månedlige arkiver: november 2016

Lærlingplass for data/informatikk-student på Tiger

kodesmed

Vil du delta i det gnistrende krysningspunktet mellom Musikk og Data?
Vil du bidra til at bra lokale band når flere med musikken sin?

Nå har du muligheten:
Vi søker en lærling som kan jobbe og få opplæring av vår mangårige dataguru Torbjørn.
Du vil bla delta i å utvikle og vedlikeholde
-Nettbutikkløsninger for labler som Jansen, Fysisk Format og Indie
-Presentasjons- og markedsføringsløsninger for musikkutgivelser
-Avregninger og rapportering til artister, management og labler

…og en del andre hemmelige prosjekter vi sysler med i kjelleren under Tiger.

Du er ideellt under høyere utdanning innen informatikk. Interesse for egenartet uavhengig musikk er påkrevd. Du trenger ikke være kul (det lærer du).

Send en kort mail med CV og litt om deg selv til kristian@tigernet.no så snart som mulig og innen 17. nov kl. 12

TIGERTIPS: Terrorstat – 6-spors EP

terrorstat

Herrefred for en brutal og stilrein fuckings Blitz-punk det fortsatt lages. Terrorstat består av en uflidd gjeng med bakgrunn fra band som Jenkem Warriors, Eminent Scum og Internt Oppgjør, for å nevne et bitte lite knippe av dem. Kasetten de ga ut ifjor blei sågar med på Tigers prestisjetunge 2015 topp 10. Nylig spaserte det inn i sjappa et lite knippe av deres ferske sjutommers EP, med seks spor særs sinna melodisk hardcore AKKURAT sånn den skal spilles i kjelleren i Pilestredet, og med tekster om fremmedgjøringa og faenskapet vi kan laste staten, kapitalen og det miltær-industrielle komplekset for. Dritfett.

TERRORSTAT PÅ TIGERNET

Føl på stemninga når Terrorstat spitle på Barrikadenfest litt tidligere i høst:

UKAS ALBUM: La Casa Fantom – Kill Me Clean

lacasaukas

I noen hytter i trærne, inni i svarteste skauen i Rælingen holder villdyret La Casa Fantom til. Og med jevne mellomrom kryper de ned stammen og leverer hardcorepunk av aller beste skuffe. Det finnes ikke den pub i noen avkrok av Europa, der noen har tusja opp en anarkist-a på dass, hvor intenst turnerende La Casa ikke har spilt. Sjøl om bandet i snart 20 år har holdt på tromme og bass-formatet har de også vist en forbløffende evne til å fornye seg musikalsk. Dog er det gått noen år sida dette sist er dokumentert på plate, men endelig er “Kill Me Clean” ute på det ellers forjævlige frie markedet.

Det åpner sirupsseigt og kobolt-tungt med den “Timewaster / Decisionfaker”, før de får opp tempoet, men det er dyster, monumental og sludgy crust som gjelder like fram til den smertefulle avslutninga i “Turning Into You”. Kill Me Clean er en fryktinngytende, heavy og samtidig knallfet skive, med en sparsom, men gjennomtenkt produksjon som kler musikken og stemninga perfekt. På Tiger gyser vi, sakte-headbanger og smiler på samme tid. Førstkommende lørdag er det releasekonsert på Maksitaksi, og vi anbefaler på det varmeste.

LA CASA FANTOM PÅ TIGERNET

Sjekk ut skiva på tuben: