Månedlige arkiver: august 2013

DISAPPEARS – Era LP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den splitter nye DISAPPEARS LPen “Era” på Kranky Records skuffer slettes ikke.  Den har en overhengende monoton, mørk og kald hypnotisk pop-aura som kombinerer det beste fra band som Spacemen 3 og Velvet Underground med et hint av mannevond Birthday Party-aktig holdning! Bør finne sine fans blandt folk som har Liars, Pop.1280 og Cairo Pythian-plater i hylla fra før.  Plata byr på en hel rekke glimrende grøss. Vi har ståpels til tusen!

Hør låta “Power” her og se hva du syns:

Kjøp den her

JULIANNA BARWICK, SUPERCHUNK, BLACK TUSK!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse nyhetene er på plass: Råflott nytt album fra Julianna Barwick:

Den helt ferske, tiende (!) plata til Superchunk:

Debutskiva til norske The Chronicles of Father Robin:

Og ikke minst nytt hardslående minialbum fra sump-metalmesterne i Black Tusk (som også kommer og spiller på Revolver i Oslo 3 oktober!).

Pluss fersk sjutommer fra Your New Favourite White Trash og LP fra De Brisne. Og mye mye mer selvsagt.

Alt sammen kan kjøpes her

Masse nytt i bruktutvalget – nå også: kassetter!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Teips, teips – deilige teips!! Da kan være kunder boltre seg i et fantastisk utvalg kassetter. Alt fra Vivian Girls, Brutal Knights, Times New Viking, Nobunny, Blank Dogs etc etc etc. Vi har også fått inn en hel del mer bruktplater av samme kaliber (masse sjutommere). Ty Segall, Thomas Function, Dry Rot, Condominum. Alt sammen til meget flotte priser! Førstemann til mølla her!!

 

Ukas sjappesnakk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Samtalene i sjappa har dreid seg rundt de gode anmeldelsene til Årabrot skiva (Er den bedre enn Solar Anus?), den nye No Age skiva som fortsetter å levere førsteklasses skurrete fuzzpunk og den intrikate symf-popen til Julia Holter. Den nye Superchunk skiva blir bejublet som en av bandets beste. Kanskje flere endelig oppdager dette klassiske underdog-indie-bandet?
Alle disse finner du i nyhetsoversikten

Ukens bestselger er URBANOIA – SVART SEMENT 7”

Og ukens mest spilte på Tigersteroen er Destruction Unit skiva på Sacred Bones!

(Det er forresten snakk om at dette bandet kommer og spiller i Oslo snart!)

Denne uka fikk vi også inn en fin serie med vinyl-reissues av de ikoniske dub/reagge-skivene på Island: Rico Rodriguez, Max Romeo og ikke minst denne godbiten fra Junior Murvin:

Neste uke blir også en bra uke! Vi venter spent på de nye Ty Segall og Watain skivene!

Nytt ÅRABROT-album i salg i dag!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅRAAAABROOOOOTTTTT!!!!! På sitt skjette studioalbum, det selvtitulerte albummet “Arabrot” holdes det ikke tilbake på noenting i Årabrot-leiren. Det gneldres, dunkes og hamres i kirkeveggene så fanden selv har skallebank. Storslått, ambisiøst og drivende gode rockelåter som sniker seg under huden og kan spillers igjen og igjen. Tilgjengelig på grønn vinyl i begrenset opplag, samt CD og kassett, fullt kjør på alle format!!

Hør låta Arrabal’s Dream med gjestevokal av Laura Pleasants fra Kylesa her:

Og ikke glem slippfest på John Dee i morgen, lørdag 17/8  med Messerschmitt + MoE:

Kjøp plata her