Nettbutikken

Tiger Eksklusiv: Ny låt og forhåndsbestilling av Magnus Moriarty

Skrevet 13. mars, 2015 av

En av Tigers kjæreste labler er Metronomicon Audio som i årevis har gitt ut førsteklasses popmusikk og beslektede avarter. Først som beinharde CDr-forkjempere, deretter har de campet rundt i formatenes verden og gitt ut hologrammer, usb-nøkler, brev og brus i tillegg til en fin rekke vinyl. Den nye Magnus Moriarty skiva føyer seg fint inn i rekka der.
Hør bare på denne låten som vi har vært så heldige å få gjøre premiere på i «Tiger Eksklusiv» lista vår:

På den nye skiva «In Search of the Archetype» har Magnus Moriarty forlatt noe av ridder-pop stilen fra forrige skiva og beveget seg i en mer elektronisk retning. Men umiskjennelig Magnus Moriarty er det likevel, med de melankolske tekstene, drømmeaktige harmoniene og arrangementene som får en til å tenke at her har noen hatt ambisjoner om å bygge en katedral inne i et soverom.

Det nye albumet slippes førstkommende fredag!
MAGNUS MORIARTY PÅ TIGERNET

Stikkord: , , ,


SUSANNA KASSETT-FRENZY!

Skrevet 11. mars, 2015 av

suss3

Susanna Wallumrød er en tydelig stemme på den norske musikkscena på mange nivå. Ikke bare er hun samfunns- og bransjerefser; hun er også en av landets mest markante vokalister, bevist gjennom hennes gamle Magical Orchestra, solo-prosjekter og samarbeidsprosjekter; ikke minst fantastiske Meshes of Voices med Jenny Hval i fjor.

Tiger har fått en eksklusiv og nydelig trippel best-of-serie med Susanna på kassett, hvor alle de overnevnte er representert, sammen med tidligere uutgitte duetter med prominente navn som Bonnie Prince Billy, Siri Nilsen og Susanne Sundfør. Alltid enestående Drid Machine har stilt med produksjonsmidler og Lasse Marhaug har laga cover og det hele kommer nummerert med signatur og det hele.

KJØP DEN OVER DISK PÅ TIGER OG SJEKK UT ANDRE SUSANNA-GREIER PÅ TIGERNET!


Tiger Eksklusiv: Despereaux!

Skrevet 16. desember, 2014 av

Idag kan vi by på en rykende fersk låt fra den nye EPen til Mysen-bandet Despereaux!

De spiller stilren og høypotent scandi-hardcore (dvs arven fra JR Ewing og fremover via Snöras til Sigh and Explode og Social Suicide). Det låter så tettvevd og tøft som det bare gjør når man har lært å spille instrumentene sine sammen og hatt band siden barneskolen.
Høyst lovende og anbefalingsverdig!

Bandbilde1

 • DESPEREAUX EPen på TIGERNET
 • Stikkord: , ,


  Tiger Eksklusiv: Pybanen

  Skrevet 3. desember, 2014 av

  pybanen

  Pybanen fra Bergen slipper debutsjutommeren sin nå og vi har fått gleden av å dele en av låtene fra den lekre lille saken i Tiger Eksklusiv serien vår.

  Bandet er neste evolusjonsmessige skritt fra Manheads og har fått med seg Robbie fra Di Kjipe/Hjerteslag som vokalist. Utgivelsen er produsert av Ruben Willem (ex Haust, Hombre Malo osv). Bandet sier selv at de spiller «pop» men dette er regelrett sonisk avretting: Den herlige udefinerbare plassen midt mellom punk og metal et sted. Sjekk det ut og kjøp sjutommeren før det er for sent!

 • PYBANEN PÅ TIGERNET
 • pycover

  Stikkord: , , , , ,


  Tiger eksklusiv: CASTRO – The River Needs LP med LTD 7″

  Skrevet 7. oktober, 2014 av

  O salig fryd! Vi hører på den kommende Castro skiva med en finstemt blanding av historisk sus i øra og ungdommelig trang til å drikke seg full og slåss med poltiet!

  Bandet består av en bande med lang fartstid fra noen av de ypperste utøverne innen norsk punk og hardcore, nærmere bestemt Katja fra Life, But How To Live It? på vokal og ellers gromfolk fra Angor Wat og Israelvis.

  Hør en smakebit her på Tigerbloggen:

  Albumet kommer 31. oktober og kan bestilles her:

 • CASTRO PÅ TIGERNET
 • Obs! LP + 7″ versjonen finnes det i skrivende stund kun 7x igjen av. Første mann til mølla!

  Stikkord: , , , ,


  Tiger Eksklusiv: Now We’ve Got Members – Lo-Fi Habibi

  Skrevet 3. september, 2014 av

  nowwev

  Via våre kontakter i Oslos underverden har vi tusket til oss en eksklusiv premiere på Tigerbloggen: Lo-Fi Habibi av Now We’ve Got Members!

  Now We’ve Got Members er et av de sentrale bandene på Metronomicon labelen og har gitt ut sju album (om vi har talt rett) og har vært en rettesnor for god format-kotyme gjennom årenes løp – fra CDr i 2002 via to CD-ikke-r’er i 2003 og 2004, før de slo til med vinyl 2007 og 2012 og en kassett i 2011. Det nye albumet er utgitt på LP og ut fra smakebiten kan vi vel trygt si at dette er den så langt mest fullendte versjonen av bandets unike danse-folk-prog. Skiva er ute 7. september!

 • NOW WE’VE GOT MEMBERS PÅ TIGERNET
 • METRONOMICON PÅ TIGERNET
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Mer Now We’ve Got Members her:

  Stikkord: , , ,


  Tiger Eksklusiv: Noxagt – A Drunken Person Kicked You…

  Skrevet 25. mars, 2014 av

  noxagt

  Vi fortsetter vår serie av ekslusive lytteopplevelser med en smakebit fra den nye Noxagt-skiva Brutage!

  Den episke tittelen «A Drunken Person Kicked You At The Station And You Had To Go To The Hospital.» er siste sporet på skiva og viser «en annen side» av Noxagt…

  Noxagt oppstod i Sandnes i 1999 som soloprosjektet til Kjetil Brandsdal, men fikk ordentlig luft under vingene når de ble til en trio med den originale besetningen bass, trommer og bratsj(!). Denne besetningen ga ut to skiver i 2003 og 2004 som begge er ubetingede klassikere. Minimalistisk, rått og fokusert. Dels nowave, dels noiserock, men hundre prosent egenarta. Etter dette fulgte de opp med en selvtitulert og noe undervudert skive i 2006, før det ble stille lenge.
  Ryktene har gått om en fjerde Noxagt skive og nå – nå er den endelig her!

  Samtidig med den nye skiva, slippes også en samleskive som bla inkluderer Noxagt’s Peel Session (det eneste norske bandet som gjorde en sådan).

  Begge skivene er utgitt på bandets eget Drid Machine Records distribueres til alle landets butikker av DIGER

 • Tilgjengelig fra Tigernet nå
 • Noxagt+A656051157553580

  Her er en smakebit til:

  Hør andre Tiger Eksklusiv spor her:

  Stikkord: , , , ,


  Tiger Eksklusiv: Blood Suckers – Ex-Disciplined

  Skrevet 11. mars, 2014 av

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag kan vi presentere en eksklusiv låt fra den rykende ferske 12″ til Oslo-punksene i Blood Suckers! Med medlemmer fra Okkultokrati, Haust, Death is Not Glamorous og Urbanoia i sine rekker, er det ikke så rart at det knyttes både knyttenever og forventninger til gjengen. Når skiva attpåtil er utgitt på bunnsolide Sjakk Matt og er innspilt i Endless Tinnitus, mikset av Pål Bredrup og mastret av Trond Mjøen, vet man hvilken type musikk det er snakk om: Rå, usminka og primitiv hardcore med kraft nok til å knuse en hel verden av dumskap.

  Bare hør:

  SKIVA FINNES PÅ TIGERNET NÅ

  Blood Suckers av Marius

  Blood Suckers av Marius

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Stikkord: , , , , , ,


  Tiger Eksklusiv: Beglomeg – Agent Steele

  Skrevet 21. februar, 2014 av

  Foto: Magne Risnes
  Foto: Magne Risnes/Nattogdag

  Idag er det premiere på den nye Tiger Eksklusiv serien og vi kunne ikke kommet på noen bedre jomfru å ofre enn Beglomeg!

  Det sju mann sterke bandet har det siste året bygd seg opp som et beryktet liveband og slapp en fremragende 12″ som var en av 2013s Mest Anbefalte Skiver på Tiger
  Nå følger de opp med en ny tolvtommer på egen label som låter enda bedre: Større sonisk spekter, høyere presisjon og minst like forførende dekadent som før. Her sveipes lytteren gjennom store filmmusikklandskaper, gjennom huggende, dansbar kraut-kåtskap til den kosmiske jazzzrockens endeløse platåer av nytelse.

  Sjekk:

  Beglomeg – Drago Lanterna Danza/Agent Steele 12″ er ute IDAG!
  Kjøp den på Tigernet
  Slippfest på Ingensteds 28. februar.

  Grav deg dypere inn i den musikalske materien med bandets egne ord om utgivelsen:
  I disse dager besetter det ALTSEENDE ØYET MOONokkelen på og stirrer så det DIRRER, DIRRER, DIRRER. Solens fader befaler DEG opp fra ditt glinsende mørke. Og de okkulte SKIVENES gniss skal gi LIV til din tiss. Og de tuseninde sprakende, bølgende SLANGER hveser. Og de messingbelagte KJEFTENE peser. Og det brennende ØYET det freser. Gjennom ditt SKALL. Gjennom stål. Agent Steele er fortapt. Du skal gi deg hen til en urgammel kraft som BANKER og BANKER og BANKER, med dine lanker i lenker.Og et boblende blod salver dine SALIGE tanker. For LYSET slukker aldri, men LOKKER og rykker i brennende NYKKER. Pass deg for Mystic faces TÅRER. Denne kvelden skal du se de flyte på lilla HIMMEL.

  Foto: Magne Risnes
  Foto: Magne Risnes/Nattogdag
  Se hele bildeserien hos Nattogdag